Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Tuoteopas

Fassade

Julkisivu

Julkisivun muotoilu on taito muodon, väri ja struktuurin avulla tehdä rakennuksesta omaleimainen. Estetiikan lisäksi toimivuudella ja kestävyydellä on suuri merkitys. Yli 40 vuoden kokemuksella voimme varmasti tarjota asiakkaillemme ratkaisun joka tarpeeseen.

Interiör

Sisätilat

Vietämme suurimman osan ajasta sisätiloissa. Tämän vuoksi vaatimukset miellyttäville sisätiloille on kasvanut. Stolla on laaja tuotevalikoima, joka täyttää tiukimmatkin ympäristövaatimukset ja joka tarjoaa runsaasti mahdollisuuksia suunnitteluun.

Akustik

Akustiikka

Optiset ja akustiset vaikutelmat vaikuttavat meihin erityisellä tavalla. Ston akustiset järjestelmät vähentävät kaikua ja kohinaa minimiin. Stolla on ratkaisuja kaikenlaisiin tarpeisiin estetiikan, akustiikan ja sisäilman suhteen. Akustiset seinä- ja kattolevyt seiniin ja kattoihin tai integroituna järjestelmään siten että ne eivät näy.

Bodenbeschichtung

Lattiapinnoitus

Lattiapintoihin kohdistuu mekaanista, teknistä ja jopa termistä kuormitusta. Ston lattiapinnoitteet täyttävät lukuisat tekniset vaatimukset. Muotoilumahdollisuuksia on monia, ja niitä voidaan yhdistellä niin korjaus- kuin uudisrakentamisessa.

Betoninstandsetzung

Betoninkorjaus

Betonista rakennusmateriaalina on tullut osa modernia arkkitehtuuria - siltoihin, teollisuusrakennuksiin tai asuinrakennuksiin. Mutta myös betonia pitää huoltaa ja suojata. Stolla on tuotteita ja järjestelmäratkaisuja rakennusten arvon säilyttämiseen.

Maschinen

Työvälineet ja koneet

Stolla on suuri valikoima työvälineitä. Vuokraamme myös koneita työtä helpottamaan. Koneillamme työ tehostuu, ja näin säästyy sekä aikaa että rahaa. Meillä on myynnissä myös pienkoneita.