Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Julkisivu

Tuotteet ja järjestelmät julkisivuihin

Julkisivut

Ston julkisivujärjestelmät

Julkisivujärjestelmien eri osat on optimoitu kestämään lämpöä, kylmyyttä, kosteutta ja kuormitusta, jotta ne pitkällä aikavälillä suojaavat seinä-, katto- ja lattiamateriaaleja. Stolla on järjestelmiä kaikenlaisille alustoille, uudis- ja korjausrakentamiseen.


Koristeellinen pinnoitus

Julkisivut eivät ole vain ulkoseiniä, ne ovat myös pintoja, jotka antavat rakennukselle sen yksilöllisyyden ja luonteen. Ston valikoimista löytyy viimeistelypinnaksi lasimosaiikkia, koriste- ja ohuttiilitä, luonnonkiveä ja struktuuri- ja tehostepinnoitteita. Tuulettuvaan StoVentec julkisivujärjestelmään on mahdollista saada tehdasvalmisteisia julkisivupaneeleja joko kierrätyslasista, tai kivestä.

Tuotevalikoima kattaa sekä huipputeknisiä innovaatioita, että perinteisiä materiaaleja, kuten kalkki- ja silikaattituotteita.


Pohjustus & viimeistelypinnoitus

Pohjustuksella ja esikäsittelyllä julkisivuun saadaan lisää kestävyyttä ja käyttöikää. Pinnoituksessa on tärkeää ennen kaikkea erittäin hyvä tartunta alustaan. Parhaan estettisen lopputuloksen saavuttamiseksi alustan pitää imeä vettä tasaisesti tai olla vettähylkivä.


Viimeistelypinnoitteeksi suositellaan StoLotusan pinnoitetta ja maalia, jotka suojaavat julkisivua säältä. Likahiukkaset, levä- ja homesienikasvustot eivät kiinnity julkisivun pinnalle vaan huuhtoutuvat sateen mukana pois. Näin julkisivu pysyy puhtaana ja kauniina kauan.