Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sisätilat

Helppohoitoinen ja kestävä

Helppohoitoinen ja kestävä

Ston tuotteilla tehdyt pinnat ovat helppohoitoisia jakestävät kovaa mekaanista kulutusta. Tuotevalikoimasta löytyy erikoisominaisuuksilla varustettuja materiaaleja kuten palamattomia pinnoitteita, joita voidaan käyttää poistumisteissä ja julkisissa rakennuksissa sekä pinnoitteita, jotka soveltuvat erityisesti päiväkoti- ja sairaalatiloihin.

Laadunvarmistus
Saksalainen tarkastuslaitos TÜV testaa säännöllisesti tuotteita haitallisten aineiden osalta. Tuotteissa, joissa on TÜV-merkki, ei ole käytetty liuotin- eikä pehmennysaineita. Monet tuotteet ovat myös Nature Plus –sertifioituja.

Muotoilumahdollisuudet

Pinnoitteiden raekokoja on useita ja struktuurivaihtoehdot ovat hiertopinta K, piirtopinta R, muotoilupinta MP ja luonnonkivi sekä koristepinnoitteet. Pinnoitteet voidaan sävyttää haluttuun värisävyyn.


Katso tuoteoppaaseen vievistä linkeistä sisäpinnoitteiden tarkemmat tiedot.


saavi

Orgaaninen pinnoite

Käytetään sekä orgaanisilla että mineraalisilla alustoilla. Kestää kovaa kulutusta, soveltuu erityisesti julkisiin rakennuksiin ja poistumisteihin.

saavi

Mineraalinen pinnoite

Veteen sekoitettava kalkkipinnoite koristeellisille pinnoille.

Lisätietoja:

Esitteet

StoColor System

Kulörsystem

Ston värijärjestelmässä on yli 800 värisävyä. Lue lisää väreistä ja pinnoista palvelut-sivustolle vievästä linkistä.