Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Lattiatyypit

Lattioiden monet mahdollisuudet erilaisiin tarpeisiin

Jos olet kiinnostunut sementtiperustaisesta lattiasta, on Stolla mineraalisia lattiamenetelmiä aina kylpyhuoneiden itsesiliävistä lattiatasoitteista p-talojen pakkasenkestäviin tasoitusmassoihin.


Elektroniikka- ja tietotekniikkateollisuuteen löytyy ESD-lattioita, jotka eristävät staattista sähköä ja kemianteollisuuden tarpeisiin Ston ratkaisuista löytyy kemikaalinkestäviä lattapinnoitteita.


Valikoimista löytyy myös koristeellisia pinnoitteita, sekä epoksi, että sementtiperustaisia, joita voidaan sävyttää halutun värisiksi.


Sisäilman laadun parantamiseksi Sto on kehittänyt päästöiltä suojaavan lattiamenetelmän, joka estää tehokkaasti haitallisten päästöjen ja kosteuden pääsyn sisäilmaan.

Pieni, keskisuuri ja suuri kulutus. Näytä kuva täysikokoisena

Pieni, keskisuuri ja suuri kulutus.

Lue lisää yllä olevista välilehdistä. Katso mistä lattiamenetelmämme koostuvat ja mitä tuotteita niihin sisältyy. Menetelmät ovat luokiteltu mekaanisen kestävyyden mukaan.

Lisätietoja:

Sementtiperustaiset lattiat

Sementtiperustaiset lattiat

Stolta saat monenlaiset lattiatasoitteet; iltsesiliävistä kylpyhuonetasoitteista pakkasta kestäviin P-talon lattioihin.