Tiililaatta

StoBrick - klassinen tiilijulkisivu

StoBrick on tiililaatta, joka on valmistettu samoista luonnonmateriaaleista kuin perinteinen tiili, mutta on paljon ohuempi. Polttamisen aikana tiilestä tulee erittäin kova ja se kestää pakkasta ja ankaria sääolosuhteita. Samalla tiili saa sileän tai strukturoidun pinnan, joka tuo esiin materiaalin luonnollisen ulkonäön.


StoBrick liimataan suoraan alustalle. Näin saadaan aivan uusia mahdollisuuksia julkisivun suunnitteluun rakenteellisista vaatimuksista huolimatta. Kovan pinnan ansiosta StoBrick on täydellinen suoja polkupyörien, lastenvaunujen ja muuta julkisivuun kohdistuvaa rasitusta vastaan.


Käyttämällä StoBrick -tiililaattoja StoTherm -eristerappausjärjestelmässä saadaan lisäksi optimaalinen eristys, parempi kestävyys ja perinteisen tiilijulkisivun ulkonäkö monin muotoilumahdollisuuksin. Tee vanhasta tiilijulkisivusta energiatehokkaampi ja säilytä samalla perinteinen ulkoasu, tai muotoile julkisivu uudelleen. Sekä uudis- settä korjausrakentamiseen.Katso Pohjoismaiden markkinoille valitsemamme StoBrick -tiililaatat lataamalla PDF-tiedosto sivulla oikealla.