Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

StoColor X-black

X-black

NIR-teknologiaan perustuva lämpöä heijastava julkisivumaali

Julkisivun StoTherm-eristerappausjärjestelmää on asennettu yli 100 miljoonaa neliömetriä viimeisten 50 vuoden aikana. Se on käytössä maailman kaikilla ilmastovyöhykkeillä. Tuotetta on kehitetty edelleen, ja lämpöä heijastavan julkisivumaalin (StoColor X-black) ansiosta julkisivussa voidaan käyttää paljon tummempia värejä kuin aikaisemmin.

Julkisivun pinnan lämpötila pysyy alhaisena

Auringon säteilyn vuoksi tumman julkisivupinnan lämpötila voi nousta jopa 80 °C:een. Mattapintainen StoColor X-black sisältää kuitenkin erityistä NIR-pigmenttiä (Near-Infrared-Reflection), joka heijastaa suuren osan auringon energiasta takaisin. Näin ollen pinnan lämpötila pysyy 70 °C:een alapuolella. Lämpötilahuiput ovat 15–20 % matalampia kuin tavanomaista pigmenttiä käytettäessä.


Erittäin kestävä
StoTherm-järjestelmän StoColor X-blackin pohjana on puhdas akryyli. Sen avulla tuotteesta saadaan mahdollisimman kestävä tummia värejä käytettäessä. Julkisivumaali sopii sekä uusiin että remontoitaviin rakennuksiin, ja sitä voidaan sävyttää kaikkiin StoColor-järjestelmän värisävyihin. Värin erinomaisen peittävyyden ansiosta sen alla olevaan pintaan ei tarvita NIR-pigmenttiä.

StoColor X-black

Lämpöä heijastava julkisivumaali StoColor X-blackin avulla StoTherm Classic-järjestelmässä voidaan käyttää tummia värisävyjä. (saksankielinen)

Video | 1:36

Esite