Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

QS- ja FT-teknologia

Pidennä rakennuskautta!

Kylmästä säästä huolimatta julkisivutöitä voidaan tehdä myöhään syksyllä ja aikaisin keväällä. QS- ja FT-tuotteidemme avulla voit työskennellä matalissa lämpötiloissa ja korkeassa ilmankosteudessa. Tämä ei vain pidennä rakennuskautta, vaan säästää materiaalikustannuksia sekä helpottaa suunnittelua ja logistiikkaa rakennustyömaalla.


Ainutlaatuinen sideaineteknologia

Tuotteet sisältävät ainutlaatuista sideainetta, joka muodostaa nopeasti suojakerroksen, joten kevyt tai kohtalainen sade ei vahingoita pintaa. Suojakerros suojaa alla olevaan materiaalia ja antaa sen kuivua kokonaan kaikessa rauhassa.


QS-teknologia julkisivupinnoitteille ja -maaleille

QS-tuotteita voidaan käyttää kaikissa Ston julkisivujärjestelmissä. Niihin kuuluvat pohjusteet, rappauslaastit, pinnoitteet, julkisivumaalit ja korjauslaastit.
QS-tuotteita on saatavana myös betonirakenteiden suojaamiseen ja kunnostamiseen.


FT-teknologia mineraalisille rappauslaasteille

StoLevell FT on mineraalinen liima- ja rappauslaasti, joka sopii kaikkiin Ston julkisivujärjestelmiin. Optimaalinen käyttölämpötila on + 1 °C - + 10 °C.


Lue lisää välilehdiltä.

Betoni kriittisissä olosuhteissa

31622_se_sv1

Meiltä saa myös laastia jäätymissuojalla, valuihin jopa -15°C lämpötilassa.