Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Menetelmät

Impregnering

Impregnointi vähentää tulevia huoltokustannuksia

Suosittelemme patentoitua StoCryl HG 200 geeliämme, jonka geelimäinen olomuoto tekee materiaalista tiksotrooppisen ja vaikutusaika betoniin sen ansiosta muodostuu merkittävästi pidemmäksi kuin cremellä tai nestemäisellä impregnointiaineella. StoCryl HG 200 on edelleen markkinoiden ainoa geelimäinen impregnointiaine nimeään myöten. Yksi käsittelykerta on riittävä tehokkaan ja pitkäikäisen suojan muodostamiseksi. Tuotteella on ainoana impregnointiaineena SILKO-hyväksynnän mukainen ohjeellinen uusintakäsittelyväli >17 vuotta!


Impregnointi on hyvin kustannustehokas ja yksinkertainen tapa estää betonin vaurioituminen vesi- ja kloridirasituksen aiheuttamana. Impregnoinnin ansiosta tulevia huoltokustannuksia voidaan vähentää merkittävästi. Jotta pinnasta saadaan vettähylkivä, joka on myös pitkäaikaisesti kulutusta kestävä (esim. töhrynpuhdistus hiekkapuhalluksella), on tärkeää, että vaikuttavaa ainetta (silaania) tunkeutuu rakenteeseen runsaasti.Kaikki impregnoinnin menetelmäohjeet:

Lisätietoja:

Ympäristö

Miljöfördelar

Lue miten impregnointi vaikuttaa ympäristöön verrattuna saneeraukseen.

Taloudellisuus

Ekonomiska fördelar

Lue mitkä ovat impregnoinnin taloudelliset hyödyt.