Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Avoimet työpaikat

Johtava yritys rakennusalalla

Työskentelemme jatkuvan kehityksen puolesta ja olemmekin aina kiinnostuneita kohtaamaan uusia alasta kiinnostuneita työntekijöitä. Katsasta avoimet työpaikat ja lue millaista on työskennellä Stolla. Opiskelijoille tarjoamme mahdollisuuksia työharjoittelun ja lopputyön puitteissa.

Rekrytointi

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä Sto Finexter Oy:ssä ei ole avoimia työpaikkoja.


Voit aina lähettää avoimen hakemuksen osoitteeseen:
p.rajaniemi@sto.com
Käsittelemme hakemuksesi luottamuksellisesti.


Töissä Stolla

lager_1

Ston Pohjoismaiden pääkonttori sijaitsee Linköpingissä, josta käsin hallinnoidaan yrityksen talous-, markkinointi ja henkilöstöasioita tiiviissä yhteistyössä kaikkien Pohjoismaiden tytäryhtiöiden, sekä saksalaisen emoyhtiön kanssa. Pääkonttorin yhteydessä on myös tuotanto- ja logistiikkakeskus.


Sto toimittaa materiaalitilaukset suoraan rakennuspaikoille, mutta StoCenterimme palvelee myös pienemmissä erissä ostavia asiakkaita. Vantaan, Tampereen ja Turun StoCentereissä on laaja valikoima koneita ja työkaluja, sekä apuna joukko asiantuntevia myyjiä.


Ston henkilökunta on kaikkinensa monipuolinen yhdistelmä erilaisilla taustoilla olevia ammattilaisia. Joukosta löytyy myyjiä, joilla on tietotaitoa ja kykyä vastata erittäin teknisiinkin kysymyksiin ja ongelmiin. Lisäksi konsernin palveluksessa työskentelee tuotantopäälliköitä, logistiikkavastaavia, varastohenkilökuntaa, maalien ja materiaalien sävyttäjiä, henkilöstövastaavia, markkinointivastaavia ja kirjanpitäjiä.

Opiskelijoille

22988_tif

Ota yhteyttä kun etsit paikkaa lopputyön tekemiseen, työharjoitteluun tai opinnäytetyölle.


Opiskelijana voi monella tapaa tutustua Ston toimintaan. Sto on mukana luomassa tulevaisuuden työpaikkoja ja tekijöitä. Stolle voi tehdä esimerkiksi lopputyön, työharjoittelun tai näyttökokeen. Ota rohkeasti yhteyttä mikäli Sto voisi olla sopiva paikka projektillesi. Stolle voi tulla myös opintokäynnille suurempanakin ryhmänä.


Sto Finexter Oy

Sto Finexter OY

Suokallionkuja 8 G
FI-01740 Vantaa

Puh.:  +358 201 104 728