Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Muotoilumahdollisuudet

Rakentamisen suunnittelun ja toteutuksen monet mahdollisuudet


Laaja valikoima julkisivu- ja sisätuotteita antaa hyvät mahdollisuudet yksilölliseen suunnitteluun. Julkisivun muotoiluun voidaan käyttää erilaisia materiaaleja; pinnoite, maali, kivi, lasi ja mosaikki, ja näitä yhdistelemällä luoda jännittäviä ratkaisuja.


Sisätiloihin saa värejä ja struktuureja yhdistelemällä haluamansa tunnelman ja ilmeen. Ston akustiset järjestelmät eivät häiritse visuaalista vaikutelmaa, vaan integroituvat huomaamattomasti seiniin ja kattoihin. Koristeellisissa lattiapinnoitteissa on paljon vaihtoehtoisia kuvioita, struktuureja ja värejä, ja niitä voidaan myös sävyttää ja toimittaa toiveen mukaan.


StoDesign suunnitteluosasto auttaa materiaali- ja väriluonnoksissa, sisä- ja ulkotiloihin, yksittäisistä rakennuksista kokonaisiin asuinalueisiin. StoCreative Centerissä on myös mahdollisuus saada inpiraatioita ja teknistä neuvontaa.

Koristepinnoitteet

Fasaddesign

Lue julkisivujen muotoilu-mahdollisuuksista.

Sisätilat

Interiör

Lue sisätila- ja akustiikka-tuotteistamme.