Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Markkinoiden ainoat sertifioidut ja paloturvalliset EPS-ohuteristerappaus- järjestelmät Stolta

Eurofins-sertifikaatti


Kosteutta poisjohtavalle StoTherm Vario D ja StoTherm Vario -eristerappaus- järjestelmille on myönnetty Eurofinsin vapaaehtoiset tuotesertifikaatit.

Sertifikaattinumerot:
EUFI29-19003461-C
EUFI29-20002136-C


Tuotesertifikaatit nopeuttavat ja helpottavat merkittävästi julkisivujen rakennuslupaprosessien hakua. Suunnittelijan, arkkitehdin tai rakennuttajan ei tarvitse enää erikseen selvitellä jokaisen rakennuskohteen lupa-asioita viranomaisten kanssa, sillä tuotesertifikaatit sisältävät hakemuksen liitteeksi kaikki tarvittavat suunnitteluratkaisulle asetetut tekniset vaatimukset.


Sertifioitu kokonaisuus eristeestä julkisivun pintaan asti


Sertifikaateissa esitetään ohutrapattu EPS-eristysratkaisu paloteknisen suunnittelun näkökulmasta, kun EPS-eristeitä käytetään kantavan sisäkuoribetonielementtirungon lämmöneristyksessä. Sertifikaatti koskee enintään 28 metriä korkeita P1-paloluokan rakennuksia tapauksissa, joissa ulkoseinään liittyvän tilan osastoivuusvaatimus on korkeintaan EI 60.Molemmat järjestelmät täyttävät Suomen rakentamismääräyskokoelman vaatimustason.


StoTherm Vario D -eristerappausjärjestelmää voidaan käyttää korjaus- ja muutostyössä sekä uudisrakentamisessa. Tällöin eristeen paksuus saa olla enintään 300 mm. Eristekerroksen katkoja enintään kahden kerroksen välein ei tarvita.


Ston ja Jackonin jo parikymmentä vuotta kestänyt yhteistyö saa jatkoa. StoTherm Vario -järjestelmässä käytetään ThermiSol® EPS- ja Platina Rappari-eristeitä. Esimerkiksi korjaus- ja muutostöissä eristekerroksen katkoja enintään kahden kerroksen välein ei enää tarvita, kun eristepaksuus on alle 100 mm.

Helsingin Kontulassa osoitteessa Kaarenjalka 5 tehdään parasta aikaa haasteellista SATO:n korjauskohdetta, jossa betonipintaisen sandwitch-elementti julkisivun eristävyyttä parannetaan 50 mm:llä ThermiSol® Platina Rapparilla ja StoTherm Vario - ohutrappausjärjestelmällä. Sertifikaatti nopeutti rakennuslupaprosessia huomattavasti.


Jotta voimme taata eristerappausjärjestelmiemme turvallisuuden ja toimivuuden tulemme järjestämään kaikille järjestelmiä asentaville urakoitsijoillemme tarvittavan asennuskoulutuksen.


Mikäli kiinnostuit ota rohkeasti yhteyttä!