Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

StoVentro X

stoventrox_995x320

Yksinkertaisesti paras tuulettuvan levyrappauksen rankajärjestelmä


Stolla on pitkäaikaiset kokemukset tuulettuvista levyrappauksista Suomessa ja Pohjoismaissa. Pitkäaikaisen kehitystyön tuloksena olemme tuoneet markkinoille uuden StoVentro X rankajärjestelmän.


StoVentro X on täysin uudenlainen rankajärjestelmä StoVentec R levyrappausjärjestelmään. Rankajärjestelmä on erittäin kevyt, nopea ja helppo asentaa. Helposti säädettävä StoVentro X rankajärjestelmä soveltuu kaikille eristetyypeille niin uudis- että korjausrakentamiseen. Järjestelmä voidaan asentaa useille erilaisille alustoille.

Täysin uutena innovaationa järjestelmästä löytyy eristeen läpi asennettava seinäkiinnike kemiallisella ankkurilla, joka minimoi seinäkiinnikkeistä aiheutuvan kylmäsiltavaikutuksen.


Edut:

  • Ratkaisu monenlaisiin projektivaatimuksiin: Massiivisille alustoille sekä teräs- ja puurankarakenteille.
  • Erittäin nopea ja helppo asennus: Ainoastaan yhdenlaisia seinäkiinnikkeitä, ei ristiinkoolausta, teräsprofiilin kiinnitys aluslevyyn niiteillä, ei tarvita PE-nauhaa teräsprofiilin pintaan.
  • Helppo ja täsmällinen rangan säätö: Järjestelmää voidaan säätää vaakasuunnassa 25 mm ja pystysuunnassa 10 mm helposti kiekkoa kiertämällä.
  • Kaikille eristetyypeille: Koville sekä pehmeille eristeille 205 mm eristepaksuuteen asti.
  • Innovatiivinen tuotesuunnittelu: Seinäkiinnikkeen koko ja muoto helpottaa eristeen läpimenoa.
  • Sto järjestelmien seinäkiinnikkeet: Valmistettu ruostumattomasta teräksestä, jolla saavutetaan merkittävä ero lämmönjohtavuudessa verrattuna alumiiniin ja teräkseen.
  • Markkinoiden pienin energiahukka kiinnikkeistä: Tuloksena on tehokas eristys, pienempi eriste- ja seinäpaksuus samalla u-arvolla. Lisätietoja Sto.fi verkkosivujenStoVentro X

Uusi rankajärjestelmä helpottaa StoVentec R julkisivujärjestelmän asentamista.

Video | 02:25

Esite

stoventro_x_2

StoVentro X - Rankajärjestelmä tuulettuvalle StoVentec R levyrappausjärjestelmälle.

Suunnittelumateriaalit

Detaljikuvat ja mallityöselostukset

Lataa StoVentro X:n suunnittelumateriaalit

Ota meihin yhteyttä

Autamme mielellämme koko rakennusprosessin ajan. Materiaali- ja värivalinnoista tuotteisiin, työkaluihin ja neuvontaan.


Ota yhteyttä myyntiimme. Löydämme yhdessä parhaan ratkaisun julkisivullesi!