Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Tiilen impregnointi

tiilipinta_impregnointi

Härmehtivätkö tiiliseinäsi häiritsevästi – aiheuttaako tiilen läpäisemä kosteus ongelmia sisätiloihin ?

Sto Finexter Oy on toimittanut Suomessa tiilimuuraus- ja tiililaattapinnoille impregnointiainetta, jolla on estetty härmehtiminen ja rakenteen kosteushaitat tiilipinnan takana jo yli 10 vuoden ajan. Naapurimaissa samoilla tuotteilla löytyy onnistuneita kohteita liki 20 vuoden ajalta.


Jos harkitset tiilipintojen impregnointia tai olet jo tehnyt päätöksen käsittelystä – ajoita työ alkukesään. Silloin pinnat - yleensä - ovat kuivimmillaan ja impregnointiaine imeytyy tällöin parhaiten kuivaan alustaan.


Sto Finexter Oy toimittaa tiilipintojen impregnointiin juuri siihen tarkoitukseen kehitettyä silaani/siloksaanipohjaista StoCryl HC 300 impregnointiainetta.

Creme-olomuodossaan, oikealla työtavalla levitettynä tuote antaa luotettavimman suojauksen ulkoista kosteusrasitusta vastaan, mutta samalla vesihöyrynläpäisevyys rakenteesta ulospäin on turvallisella tasolla.


Lisätietoja: