Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

StoColor Dryonic®

Uutuus StoColor Dryonic® – Kuiva ja kaunis, kaikissa olosuhteissa

26855

Kiitos autiomaan kovakuoriaiselle siitä, että julkisivu kuivuu nyt nopeasti olosuhteista riippumatta.


Namibin autiomaassa elävän, vettä keräävän kovakuoriaisen kuorella on mielenkiintoinen rakenne. Tämä hydrofiilinen-hydrofobinen pintarakenne inspiroi kehittämään uuden julkisivumaalin Dryonic-teknologialla. Tämä tarkoittaa sitä, että vesi sateen, kasteen tai sumun muodossa valuu heti pois julkisivulta. – Likaantumisen ja mekaanisen rasituksen riski vähenee huomattavasti, sanoo Patrik Lindberg, julkisivuista vastaava tuotepäällikkö Stolla. - Nyt meillä on tehokas ratkaisu, joka auttaa monia jatkossa, jatkaa Patrik.


Maali soveltuu useimmille alustoille. Värisävyjä on paljon ja värinkestävyys on hyvä. StoColor Dryonic - kuiva ja kaunis, kaikissa olosuhteissa.

StoColor Dryonic on virstanpylväs edistyksellisten julkisivupinnoitteiden kehityksessä. Fraunhofer Institut Saksassa antoi bioniselle StoColor Dryonic julkisivumaalille vuoden 2015 ”Surface of the year” -tunnustuksen. Instituutti on jakanut palkintoja innovatiivisille sovelluksille ja teknologioille vuodesta 2012 lähtien. Vuonna 2015 julkisivumaali valittiin voittajaksi ensimmäistä kertaa.

StoColor Dryonic® - Video

Julkisivumaali joka kuivuu erittäin nopeasti sateen, sumun ja kasteen jälkeen.

Video | 02:40

Lue lisää StoColor Dryonic® maalista: