Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Pidennä rakennuskautta tuotteillamme!

qs_ft_995x320_1

Tuotteet jotka sitoutuvat ja kuivuvat nopeasti

Kylmästä säästä huolimatta julkisivutöitä voidaan tehdä myöhään syksyllä ja aikaisin keväällä. Nopeasti sitoutuvien julkisivu- ja betonituotteiden ansiosta työ on vähemmän riippuvainen säätilasta ja säätilan vaihteluista.

QuickSet (QS) kestää kylmää

QuickSet-konseptiin kuuluvilla tuotteilla työnteko ei ole enää riippuvainen yli +5°C lämpötilasta, koska QS-tuotteita voidaan käyttää jo +1°C lämpötilassa. QS-tuotteet toimivat myös suhteellisen ilmankosteuden ollessa korkeampi perustuotteisiin verrattuna. Ainutlaatuinen sideaine muodostaa nopeasti suojakerroksen, joten kevyt sade ei vahingoita pintaa. QS-tuotteet eivät sisällä liuotinaineita ja ovat siksi ympäristöystävällisiä.

QS-tuotteita saa StoVentec- ja StoNordic-julkisivujärjestelmiin sekä betoninsuojaus- ja korjausjärjestelmiin.

Optimaalinen käyttölämpötila +1°C ja +10°C välillä, mutta tuotteita voidaan käyttää alle +15°C lämpötiloissa.

Fast Technology (FT) sitoutuu nopeasti

Sto on kehittänyt myös Fast Technology:n, jonka ainutlaatuinen sideaineteknologia nopeuttaa sitoutumis- ja kuivumisaikaa huomattavasti. Aiemmin tuotteita voitiin käyttää vain yli +5°C lämpötiloissa ja korkea ilmankosteus pidensi kuivumisaikaa. FT:n ansiosta mineraalisia tuotteita voidaan käyttää jo +1°C lämpötilasta alkaen. Myös FT-tuotteet sitoutuvat korkeassa ilmankosteudessa toisin kuin muut rappauslaastit. FT-teknologiaa käytetään tuotteissa kuten liima- ja rappauslaasti seka mineraalisissa pinnoitteissa. Pinnoite voidaan jatkokäsitellä usein jo 24 tunnin kuluttua, rappauslaasti 48 tunnin kuluttua.

FT-tuotteita käytetään pääasiassa StoTherm-julkisivujärjestelmässä sekä StoNordic-rappausjärjestelmässä, ja ilmankosteudesta riippumatta.

Optimaalinen käyttölämpötila +1°C ja +15°C välillä, mutta tuotteita voi käyttää alle +20°C lämpötiloissa.

Betonituotteet jäätymissuojalla

StoCrete R 40 on korkealaatuinen valulaasti. Se soveltuu erityisesti kylmiin olosuhteisiin, jopa -15°C lämpötilaan. Jäätymissuoja StoDivers AF 100 on helppo sekoittaa laastiin eikä se vaikuta tuotteen työstöominaisuuksiin.


StoCrete TV 301 S on monikäyttöinen juotoslaasti, joka sisältää jäätymissuojalisäaineen ja tuote toimii sulalle, lämpimälle alustalle valettuna pakkasessa -15°C asti. Käytetään juotoslaastina esim. konepedeissä, kiinnitysankkuroinneissa, nosturien kiskovaluissa sekä siltojen laakeri- ja kaidevaluissa

Lisätietoja saa ottamalla yhteyttä myyntiimme.

Ota yhteyttä

Sto Asiakaspalvelukeskus /Myynti/Tiedustelut

Tilaukset, toimitusajat, saatavuus

Puh.: +358 201 104 728

Tietomateriaalia