Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Sto Scandinavia AB:n uusi toimitusjohtaja

Jan T. Andersen

Jan T. Andersen on toiminut 1. lokakuuta 2016 lähtien toimitusjohtajana Sto Scandinavia AB:ssä Ruotsissa, sekä muissa Pohjoismaisissa Sto yrityksissä, Sto Danmark A/S, Sto Norge AS ja Sto Finexter Oy.

Jan on hankkinut vankan kokemuksen rakennusalalta työskennellessään yrityksissä Würth ja Sika usean vuoden ajan. Hänellä on lisäksi erittäin hyvät taidot tekniikassa, markkinoinnissa ja myynnissä. Hän on myös aiemmin toiminut toimitusjohtajana useita vuosia, mm. Sikalla Norjassa ja Würthillä Meksikossa.

Jan on viimeksi toiminut omassa konsulttiyrityksessä, jota hän on johtanut vuodesta 2014. Jan tulee Norjasta ja hänellä on laaja kansainvälinen kokemus. Hän ei ole menestynyt vain Norjassa, vaan myös Saksassa ja Meksikossa. Nyt hänen asemapaikkansa on Linköping, jossa Sto Scandinavian pääkonttori sijaitsee.

- Olen kohdannut Stolla erittäin sympaattisen ja osaavan henkilökunnan, ja yhdessä laadukkaiden tuotteiden ja Saksasta saamamme tuen ansiosta, teemme yrityksestä ylivoimaisen Pohjoismaissa, sanoo Jan T. Andersen.

Toivotamme Janin tervetulleeksi Stolle ja toivotamme hänelle menestystä uudessa tehtävässä.

Yhteystiedot

Sto Finexter OY

Suokallionkuja 8 G
FI-01740 Vantaa

Puh.:  +358 201 104 728