Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Huolellisemman rakentamisen puolesta

Sto-InnoDrain

Sto-InnoDrain – uuden sukupolven eristelevy

Sto-InnoDrain on kehitetty uuden sukupolven kosteutta poisjohtavaksi eristelevyksi, jolla on parempi energiatehokkuus, varmuus ja joustavuus.

- Aiempi versio kosteutta poisjohtavasta eristeestä on nyt oman tuotannon myötä vaihtanut nimen Sto-InnoDrainiksi, kertoo Johan Claesson, Sto Scandinavia AB:n julkisivutuotteiden tuotepäällikkö.

Sto-InnoDrain eristelevyllä on monia ainutlaatuisia ominaisuuksia; se on kosteutta poisjohtava, diffuusioavoin, painetta tasaava ja paloluokiteltu levy ilman ympäristölle haitallisia aineita. Sto-InnoDrainin paloluokka on E standardin EN 13501-1 mukaan.

Oma tuotanto takaa eristelevyn tasaisen laadun ja joustavammat levyjen paksuudet. Levyjen paksuudet ovat 10 mm:n välein, mikä paremmin mahdollistaa halutun eristearvon.

Uutta levyä voi käyttää sekä uudisrakentamisessa että saneerauksessa, esim vaurioituneidn julkisivujen korjaamisessa tai energiatehokkuuden parantamiseen matalaenergia ja passiivitaloiksi.

Sto-InnoDrain on osa StoTherm Vario D julkisivujärjestelmää
StoTherm Vario D on ideaalinen ratkaisu, kun halutaan kompaktia julkisivujärjestelmää jossa voidaan käyttää kevyttä eristemateriaalia, jolla on hyvä eristearvo, joka johtaa pois kosteutta hyvin ja jolla on dokumentoitu paloturvallisuus.

Kevytrakenteisten seinien ilma- ja vesitiiviys varmistetaan StoGuard runkosuojauksella. Tällä lisätiivistyskerroksella saadaan aikaan kaksivaiheinen tiivistys.

Uutta levyä voi käyttää sekä uudisrakentamisessa että saneerauksessa, esim vaurioituneidn julkisivujen korjaamisessa tai energiatehokkuuden parantamiseen matalaenergia ja passiivitaloiksi.

Järjestelmään sisältyvät komponentit ovat testattuja ja täyttävät ruotsalaisen Boverketin vaatimukset.

Miten voimme auttaa sinua?
Ota yhteyttää myyjiimme, niin löydämme yhdessä ratkaisut julkisivullesi.

Lue lisää Sto-InnoDrain levystä

Sto-InnoDrain

Uuden sukupolven eristelevy - kosteutta poisjohtava ja paloluokiteltu

Esitteet

Lisätietoja

Sto Asiakaspalvelukeskus /Myynti/Tiedustelut

Tilaukset, toimitusajat, saatavuus

Puh.: +358 201 104 728