Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Uutta betonirakenteille

StoCretec

Elinkaaren pidentämiseksi kehitetty.

Suojaa betonirakennetta hiilidioksidi- ja kosteusrasituksen aiheuttamilta vaikutuksilta.


StoCryl V 700 pinnoituksella saa helposti mikrorakenteisen pinnan, joka suojaa betonipintaa ja kuivattaa sen nopeasti. Levä- ja homesienet eivät saa kasvualustaa. Tuloksena on kestävät ja puhtaat pinnat ilman kemikaaleja. StoCryl V 700 on CE-merkitty ja sitä voidaan käyttää pystypinnoilla, silloilla, parvekkeilla ja julkisivuilla.


Luonto esikuvana
Tuotteen ominaisuudet ovat intensiivisen tutkimuksen tulosta, sillä Sto hyödyntää tuotekehityksessään tietoa luonnonilmiöistä. Tämän tuotteen esikuvana on Namibian autiomaassa elävä kovakuoriainen. Peitinsiipien rakenteen ansiosta se kerää tehokkaasti vesipisarat sateen jälkeen ja kondensoituneen kasteen. Se oikaisee pitkät takajalkansa ja valuttaa peintinsiipiä pitkin nesteen suuhun.


StoCryl V 700:llä käsitelty betonipinta toimii samalla tavoin. Kun vesipisarat saavuttavat pinnan sade- tai kastepisaroiden muodossa, ne valuvat pois heti. Näin pinta kuivuu nopeasti. Toiminto saadaan aikaan pystypinnoilla, kuten siltojen ja parvekkeiden sivuilla, julkisivuilla jne.


StoCryl V 700 on karbonatisoitumiselta suojaava ja diffuusioavoin eikä sisällä biosidejä. Tuote täyttää EN 1504 -2 mukaiset vaatimukset Pintasuojaustuotteet betonille. Värivaihtoehtoja on paljon.


Lisätietoja:

Sto Asiakaspalvelukeskus /Myynti/Tiedustelut

Tilaukset, toimitusajat, saatavuus

Puh.: +358 201 104 728

Esitteet

27016_skalbagge

Uuden tuotteen esikuvan on autiomaassa elävä kovakuoriainen. Lue lisää teknologiastamme ja järjestelmäratkaisuistamme.