Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Hyvän rakentamisen palkitut

torino Näytä kuva täysikokoisena

Asunto Oy Torino

Tampereen kaupungin yhdyskuntalautakunnan ympäristö- ja rakennusjaosto on myöntänyt vuoden 2015 Hyvän rakentamisen palkinnon Näsilinnalle. Kunniamaininnan sai Asuva Oy:n Asunto Oy Torino hyvästä rakennuttamisesta ja rakentamisesta. Palkinnot jaettiin Pirkanmaan rakennuspäivässä 3.11.2015.


Näsilinna on hieno korjauskohde, jonka urakoi AS Lindrem.

Tuotteet: StoColor Silco ja Sto Kalkkisementtimaali.

A3 arkkitehdit ja Seija Hirvikallio konservoinnin konsulttina.


Lue lisää ja katso kuvat: Näsilinna
tai osoitteesta - http://www.asuva.net/hyvan-rakentamisen-palkinto/Asunto Oy Torino on tyylikäs Ventec-kohde, jonka urakoi Zebull Oy.

Ventec- tuulettuva julkisivukohde, pinnoitettu StoSilco K pinnoitteella

Arkkitehti Sigge Oy

Pääurakoitsija Asuva Oy


Lue lisää ja katso kuvat: As Oy Torino
tai osoitteesta - http://www.tampere.fi/tampereen-kaupunki/ajankohtaista/tiedotteet/2015/11/03112015_6.htmlKaarinan ympäristöpalkinto myönnettiin Sto-kohteelle:

Hovirinnan neljän taloyhtiön kokonaisuus on valittu Kaarinan ympäristöpalkinnon saajaksi. As Oy Hovirouva, As Oy Hovikartano, As Oy Hovipiika ja Kiinteistö Oy Hovi-Isäntä ovat yhdessä toimien toteuttaneet hienon kokonaisuuden, jolla on yhteinen ilme.


– Yhtiöissä on toteutettu samanaikaisesti julkisivuremontit ja piha-alueet on suunniteltu ja rakennettu uusiksi. Sisäpiha on toteutettu yhteisölliseksi leikki- ja oleskelualueineen. Myös valaistus on otettu hienosti huomioon, kilpailun raati kuvailee.