Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

Sto mukana Länsimetron tunneleissa Tapiolassa

Tunneleissa tullaan maalaamaan arviolta 70 000 m2 kattopinta-alaa ja noin 50 000 m2 edestä seiniä Ston tuotteilla kevääseen 2016 mennessä.


Tapiolan keskuksen alta löytyvän työmaan laajalle kiemurteleva katto maalataan StoColor Jumbosil –maalilla, joka on silikonilla vahvistettu dispersioperustainen julkisivumaali. Seinät saavat värinsä StoColor Silcolla, joka on silikonihartsiperustainen maali. Molemmat tuotteet ovat perusteellisen harkinnan tulos.


Jotta työmaan valmistuminen ei olisi maalauksen vauhdista kiinni, kehitettiin Stolla nyt jo laajemmallakin käytetty StoSiloja hyödyntävän innovaatio. Järjestelmä mahdollistaa tehokkaan, laajalla alueella maalaamisen yhdistämällä StoSilo Varion ja Gracon korkeapaineruiskun. Tilava siilo ja tehokas ruisku tuovat valtaisat edut työmaalle ja yhdeistelmä on toimiva ratkaisu laajempiin julkisivujen maalausprojekteihinkin, sekä infra puolella esimerkiksi siltatyömailla. Sto Vario järjestelmän tehokkuudesta kertovat maalaustyössä saavutettu vauhti. Parhaissa tapauksissa maalari on onnistunut työstämään jopa 2700m2 kuudessa tunnissa.


Tarvittaessa järjestelmään voidaan liittää integroitu sekoitin, jolloin siilossa toimitettu maali saadaan sekoitettua helposti työmaalla, esimerkiksi maalaukseen tulleen pidemmän tauon jälkeen.


Tapiolan valtavissa maanalaisissa tunneleissa järjestelmän kätevyys ja mahdollistunut maalausnopeus on saanut aikaan suurta, iloista hämmästystä.


Projekti ja tuotteiden kirjo Tapiolan pysäköinti ja metrotunneleissa voi matkan varrella kasvaa Ston osalta vielä suuremmaksikin työnäytteeksi. Maalien lisäksi tunneleihin ja parkkitiloihin on jo nyt käytetty Suomessa Silkohyväksyttyä StoCrete TS 200 S ruiskulaastia ilmastointikuilujen eristerappauksissa. Sto Crete TS 200 S on osoittanut laatunsa mm. Olkiluodon ydinvoimalan rakenteissa, vesitorneissa ja muissa talo- ja infrapuolen kohteissa. Maaleista saatu erinomainen käyttökokemus ja toimivuus ovat kannustaneet vuoropuheluun ja tuotteiden, sekä työtapojen uudelleen katsastamiseen. Sto:n ammattitaitoiset myyjät ovat konsultoineet ja vierailleet työmaalla laajalti ja osoittaneet Sto:n olevan tahtotilansa mukaan ”Best in class”!