Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

StoSilo Vario moninkertaistaa maalausnopeuden

StoSilo Vario yhdistettynä Gracon korkeapaineruiskuun muodostavat järjestelmän joka tuo valtaisat edut työmaalle ja on toimiva ratkaisu laajempiin julkisivujen maalausprojekteihinkin, sekä infra puolella esimerkiksi siltatyömailla.


Stolla kehitetty StoSiloja hyödyntävä järjestelmä mahdollistaa jopa 2700 m2 työstämisen yhdeltä henkilöltä päivässä kohteesta riippuen. Parhaimmillaan on maalausnopeutta saatu nostettua jopa 300% verrattuna käytössä olleisiin välineisiin ja toimintatapoihin.


Kaikkinensa innovaatio vähentää jätekustannuksia ja maalaustyöhön käytettyjä työtunteja, sekä poistaa aikaa vieviä työvaiheita.


- StoSilo Vario kierrätyssäiliössä toimitetaan 600 litraa maalia kerralla. Maalia ei tarvitse ohentaa eikä sekoittaa työmaalla, Sto toimittaa maalin valmiiksi sekoitettuna.


- Kahden lavan maalit vievät työmaalla yhden lavan tilan, joka säästää tilan lisäksi logistiikkakustannuksissa.


- Siiloon mahtuva 600 litran maalimäärä poistaa kymmeniä tyhjiä maalipurkkeja jätekustannuksista. Siilosta ei synny työmaalla jätekustannuksia ollenkaan sen kierrätettävyyden ansiosta.


- Suljetussa järjestelmässä poistuvat ylimääräiset päivittäiset välineiden pesut. Tämä säästää lukuisia työtunteja ja poistaa työvaiheita.


- Maali sävytetään Ston Vantaan toimipisteellä haluttuun väriin, jolloin toimitus ja oikean sävyn tuottaminen toimivat ketterästi ja nopeasti.


- StoSilo Vario -siilon saa lainaan maalin mukana. Siilo ei siten tuota erikseen kustannuksia, vaan tuo mukanaan vain parantunutta työtehoa ja säästöjä.


- Maalausvauhti on omaa luokkaansa. StoSilo Varioon pystytään liittämään haluttaessa kaksi Gracon korkeapaineruiskua. Järjestelmässä normaali toimintasäde on 60-80 metriä mutta välipumpun ansiosta päästään jopa 160 metriin. Tällöin kaksi henkilöä voi työskennellä esimerkiksi kerrostalon ympäri joustavasti ilman keskeytyksiä ja jatkuvaa sekoittamis- ja täydennystarvetta.


Tarvittaessa järjestelmään voidaan liittää integroitu sekoitin, jolloin siilossa toimitettu maali saadaan sekoitettua helposti työmaalla, esimerkiksi maalaukseen tulleen pidemmän tauon jälkeen.


Ota yhteyttä myyntiimme!

Opastamme mielellään järjestelmän käytössä.