Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

takaisin

BIM objektit palvelevat suunnittelijoita ja asiakkaita

BIM objekteja on ladattu ympäri maailman Näytä kuva täysikokoisena

Kartta BIM objektien latauksista ympäri maailman

Sto Scandinavia on tehnyt menestyksekästä työtä rakennuksen tuotemallien luomiseen koko vuoden 2014 ajan. BIM (Building Information Modelling) objektit ovat olleet suuressa käytössä ympäri maailman. Julkisivuratkaisuiden tuotemalleja on ladattu yli 7000 kertaa lähes ympäri maailman (katso viereinen kartta latausten sijainneista).


BIM objektien avulla näyttäytyvät tuotteet ja ratkaisut helposti hahmotettavissa muodoissa rakentamisen kaikissa vaiheissa. Tämä mallintamisen mahdollisuus on aikaa säästävä, mutta myös arvokasta visuaalista jälkeä tuottava mahdollisuus, jonka avulla suunnittelijat ja arkkitehdit voivat nähdä projektin loppuilmeen alkumetreiltä saakka.


BIM objekteja voi käyttää vapaasti nettisovelluksien yhteydessä tai ladata ja hyödyntää niitä tukevien ohjelmistojen kuten Graphisoft ArchiCAD:n tai Autodesk Revitin puitteissa.