Note: You are using Internet Explorer 11, which may have display errors, we recommend using a browser such as Mozilla Firefox, Google Chrome, Microsoft Edge or Safari

Sto Siilo ja konetekniikka

Sto tehostaa työskentelyä

Tuotteiden optimointiin kuuluu myös jatkuva käsittelymenetelmien parantaminen. Oikealla materiaalien, siilotekniikan, koneiden ja työkalujen yhdistelmällä saadan paras lopputulos. Ston koneet ja työkalut ovat luotu työn tehostamiseen.

Materiaali ja koneet kulkevat käsi kädessä

Uusia materiaaleja kehitetään ottaen huomioon uusin käsittelytekniikka ja uusia käsittelymenetelmiä kehitetään markkinoiden tarpeisiin.

Yksityiskohdat ratkaisevat

Sto yhdessä laitevalmistajien kanssa toteuttaa markkinoilta tulevat signaalit nopeasti ja ammattimaisesti. Yksi esimerkki on liimapistooli, joka välittömästi pysäyttää materiaalin virtauksen kun vivusta päästetään irti ja laite pysähtyy. Tämän ansiosta materiaalia ei valu hukkkaan.


Puhdistusta ei tarvita

Stolla valikoimaan kuuluu esimerkiksi sementitön verkotuslaasti, joka ei sitoudu suljetussa järjestelmässä, joten laitetta ei tarvitse pestä päivittäin. Näin säästetään aikaa toisarvoisien töiden jäädessä pois päivittäisistä rutiineista.