takaisin

Avoimet työpaikat

Julkisivujärjestelmien tuotepäällikkö

Julkisivujärjestelmien tuotepäällikkö


Etsimme VANTAAN toimipisteeseen


JULKISIVUJÄRJESTELMIEN TUOTEPÄÄLLIKKÖÄ

Tuotepäällikön tehtävässä vastuullasi on julkisivujärjestelmämme tuotevalikoima. Toimit teknisenä asiantuntijana tuoteratkaisuillemme Suomessa antaen tukesi myyntiimme, arkkitehdeille, suunnittelijoille ja urakoitsijoille.
Olet yhteydessä sekä teet koulutusta ja tuote-esittelyä suunnittelijoille ja arkkitehdeille. Markkinoit ratkaisujamme yhteistyössä muun organisaation kanssa. Kehität sekä kasvatat olemassa olevien tuotteiden myyntiä ja markkinaa haluttuun suuntaan sekä omaat näkemyksen myös siitä, miten markkina kehittyy tulevaisuudessa. Vastaat myös teknisestä dokumentaatiosta. Saat työhösi tukea kansainväliseltä organisaatioltamme.


Edellytämme tehtävässä

• soveltuvaa rakennusalan koulutusta

• työkokemusta julkisivujärjestelmistä ja markkinan hyvää tuntemusta

• kokemus rakennussuunnittelun parista on sinulle eduksi

• CAD-osaamista, BIM-objekti tuntemus katsotaan eduksi

• hyvää englanninkielentaitoa

• hyviä vuorovaikutus- ja esiintymistaitoja

• oma-aloitteellista ja tiimihenkistä työskentelytapaa


Tarjoamme sinulle itsenäisen ja mielenkiintoisen työtehtävän laadukkaiden tuotteiden parissa kansainvälisessä organisaatiossamme. Tavoitteenamme on olla markkinajohtaja tuulettuvissa julkisivuratkaisuissa, joten pääset mukaan kasvavaan toimintaamme. Saat tueksi ammattimaisen tiimin ja hyvän yhteishengen tiimissä. Saat kilpailukykyisen palkkauksen ja muut etuudet.


Lähetä CV:si palkkatoivomuksineen osoitteeseen www.experis.fi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.1.2019. Huomioithan, että käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Lisätietoja tehtävästä antavat Experiksen rekrytointikonsultti Liisa Jenkins: liisa.jenkins(at)fi.experis.com, puh. 050 5273453.Hakuilmoitus PDF-tiedostona