takaisin

Tie onnistuneeseen projektiin

ventec_q42_street_original

StoVentec - tehokas, luotettava ja kaunis julkisivujärjestelmä


StoVentec on ihanteellinen ratkaisu, kun haluat turvallisen ja joustavan julkisivujärjestelmän. Järjestelmä on säänkestävä, tuulettuva ja veden poisjohtava julkisivuverhous, jonka paloluokitus on dokumentoitu. Järjestelmällä on vuosisatojen ajan koeteltu rakenne.


Alueilla, joilla on ankarat sääolosuhteet kuten Norjan länsirannikolla, on käytetty jo 1800-luvulta lähtien tuulettuvia julkisivuja, jotka suojaavat rakennusta kosteudelta ja pakkaselta.


StoVentec julkisivujärjestelmää voidaan käyttää sekä uudis- että korjausrakentamisessa. Järjestelmän voi asentaa erilaisille alustoille kuten betoni, muuraukset, pinnoitteet ja kevytrakenteiset seinät. Ston tuulettuva julkisivujärjestelmä tarjoaa laajan valikoiman yksilöllisiä muotoilumahdollisuuksia: lasipaneeleista ja luonnonkivilaatoista, keraamisista laatoista tai lasimosaiikista aina saumattomasti pinnoitettuihin pintoihin asti.


StoDesign osastoltamme saat apua oikeiden materiaalien ja värien valinnassa projektiisi. Neuvonta perustuu laaja-alaiseen tekniseen tietämykseemme, ja samalla otamme huomioon valon, värin, materiaalin, toimintojen ja kontekstin vuorovaikutukset. Tarjoamme sinulle myös kaikissa tilanteissa ratkaisuja, jotka täyttävät kestävyyden ja energiatehokkuuden tekniset vaatimukset.

Lisätietoja:

Sto Asiakaspalvelukeskus /Myynti/Tiedustelut

Tilaukset, toimitusajat, saatavuus

Puh.: 0201 104 728